top of page

Tripe Petproducts

Tripe Petproducts is opgericht in 1981 en door de jaren heen gegroeid tot de barfplaats van natuurlijke snacks voor huisdieren. 

Alle producten van Tripe Petproducts zijn 100% natuurlijk, van 100% vlees en 100% BARF, ook wordt absoluut geen gebruik gemaakt van chemische anti oxidanten of kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

Alle producten hebben een natuurlijke uitstraling en zijn enorm smakelijk. 

Naast ons standaard assortiment bieden wij ook 100% natuurlijke snack producten op basis van exclusieve vlees bronnen zoals bijv. paard, hert, kangoeroe, kameel of fazant. Deze producten zijn uitermate geschikt voor honden met voedsel allergieën voor reguliere vleesbronnen zoals bijv. kip of rund. 

Door gebruik te maken van uitsluitend natuurlijke ingrediënten zijn onze producten enorm smakelijk voor je huisdier. De hond vindt onze producten heerlijk om op te kauwen, kauwen draagt bij aan een goede natuurlijke gebitsreiniging van de hond en zal een positief effect hebben op de gebitshygiëne. 

Tripe Petproducts de barfplaats voor 100% eerlijke en 100% natuurlijke snacks voor huisdieren. 

Lees meer over onze natuurlijke producten. 

Snacks voor de echte vleeseter!
Snacks voor de kieskeurige vleeseter!
Snacks voor een goede gebitshygiëne!

Verkooppunten

Wij zijn de barfplaats van natuurlijke snacks voor huisdieren, wij beleveren groothandels, winkelketens, supermarkten en huisdierspeciaalzaken op de Nederlandse en Europese markt met onze producten. Producten kunnen tevens ook worden voorzien van eigen Private Label verpakking.

Klik hier voor vragen of interesse in onze producten. 

 

Tripe Petproducts

Barfplaats van natuurlijke snacks voor huisdieren

Rostockstraat 1

7418 EL Deventer

Nederland

Tel: +31 (0)570-635908

Fax: +31 (0)570-635764

Mail: [email protected]

www.tripepetproducts.com

Bedankt voor uw bericht, wij nemen spoedig contact met u op.

bottom of page