top of page

Tripe Petproducts is de barfplaats van snacks voor honden en katten. Wij hebben een breed assortiment aan producten op basis van o.a. kip/kalkoen, Lam, Rund, Varken en Vis maar op producten op basis van exclusieve vlees bronnen. 

Alle producten kunnen worden voorzien van uw eigen Private Label verpakking. Tripe Petproducts is de specialist van natuurlijke snack voor honden en katten. Wij leveren aan groothandels, winkels en supermarkten en kunnen de producten en het assortiment samenstellen op basis van uw eigen wensen. 

Voor informatie kunt u ons altijd benaderen.

Snacks voor de echte vleeseter!

Honden en katten zijn van origine echte carnivoren, onze snacks zijn ontwikkeld voor echte carnivoren. Onze producten zijn 100% natuurlijk, 100% BARF, van 100% vlees en 100% eerlijk, kortom een heerlijke lekkernij voor onze huisdieren. 

Wij maken absoluut geen gebruik van chemische anti oxidanten, of kunstmatige geur-, kleur of smaakstoffen. 

Al onze producten worden lucht gedroogd waarmee de voedingstoffen optimaal bewaard blijven.

 

Onze snack zijn gemaakt voor de echte vleeseters!!!!! 

Snacks voor de echte vleeseter!
Snacks voor de kieskeurige vleeseter!

Snacks voor de kieskeurige vleeseter!

Naast de reguliere bronnen voor vlees (kip, lam, rund en varken) hebben wij ook snacks gemaakt van exclusieve vlees bronnen. Deze snacks zijn hypo allergeen en uitermate goed geschikt voor honden met een voedselallergie.

 

Allergieën voor voedsel bij honden komen vaak voor bij ingrediënten welke regelmatig verwerkt worden in de voeding van huisdieren (bijv. kip, lam of varken).

Met het voeren van snacks op basis van exclusieve vleesbronnen zoals bijv. hert, paard, kangoeroe of kameel is de kans op allergieën heel klein.  

Natuurlijke snacks voor de kieskeurige vleeseter! 

Een goede gebitshygiëne is belangrijk ter voorkoming van tandplak en tandsteen. Honden vinden het van nature uit heerlijk om te kauwen en het is ook zeer goed voor hun gebit. De schuring van de natuurlijke snacks tussen de tanden bij de hond zorgt voor een natuurlijke reiniging van het gebit van de hond. 

Het voorkomen van tandplak en tandsteen bij de hond is ontzettend belangrijk voor een goede gebitshygiëne. Met het voeren van onze natuurlijke snacks zal dit bijdragen aan een gezonde reiniging van het gebit van de hond en heeft een positieve uitwerking op de gebitshygiëne van de hond. 

Snacks voor een goede gebitshygiëne!

Snacks voor een goede gebitshygiëne!
bottom of page